Diensten

Om jouw online zichtbaarheid te vergroten kun je verschillende facetten van (online) marketing inzetten. Denk bijvoorbeeld aan social media, maar ook video- en e-mailmarketing. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact op om kennis te maken!

Neem contact op

Social media marketing

Door regelmatig de juiste content te delen op jouw social media kanalen, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn, laat je zien dat je een actueel merk bent. Maar social media heeft nog veel meer functies. Ik maak organische content, inclusief foto’s en video’s, waarmee jouw merk professioneel zichtbaar is op kanalen die bij jou passen.

E-mailmarketing

Door per e-mail de juiste content naar de juiste doelgroep te sturen, houd je deze optimaal betrokken en stimuleer je ze door jou gewenste acties te ondernemen. Maar hoe pak je dat efficiënt aan? Ik bepaal een strategie en voer deze voor je uit.

Webredactie en copywriting

Jouw website up to date houden met algemene informatie en actuele blogs? Ik schrijf, plaats en beheer de content op jouw website, zodat jouw bezoeker alle informatie vindt die die nodig heeft.

Campagnes

Wat je doel ook is, ik help je graag campagnes van A tot Z op te zetten. Denk aan online én offline campagnes om bijvoorbeeld meer merkbekendheid te genereren. Hierbij zet ik allerlei verschillende communicatiemiddelen in die helpen jouw uiteindelijke doel te bereiken.

Videomarketing en vlogs

Met bewegend beeld grijp je de aandacht van je doelgroep. En wist je dat het zelfs 60.000 keer sneller verwerkt wordt dan tekst? Door video in te zetten voor jouw online zichtbaarheid, blijf je extra goed hangen. Ik help je hier graag bij door je de presentatie van video’s en vlogs uit handen te nemen. Ideale content voor social media en je website.

Voorbeelden van video’s en vlogs

Aan de slag!

Wil jij aan de slag met jouw online vindbaarheid? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of direct een kennismakingsgesprek in te plannen!