Over Hashtag Plug

Hashtag Plug helpt jou bij de online zichtbaarheid van je onderneming. Met mijn achtergrond in communicatie en media én ruime ervaring met social media, zorg ik ervoor dat jouw content structureel van topkwaliteit is! Hoe is Hashtag Plug tot stand gekomen? Wat kan ik voor jou betekenen? En wie heb je eigenlijk voor je? Je leest het hier allemaal.

Hoe het begon

“ Waar de ene deur dicht gaat, gaat een nieuwe open. ”

Door het coronavirus zagen ik en mijn toenmalig compagnon veel ondernemers worstelen met hun zaken. Bedrijven gingen failliet of sloten uit voorzorg hun deuren. Daar moesten wij toch iets mee? Naast mijn 32-urige marketing en sales werkweek, had ik ineens veel vrije tijd. Mijn sociale leven kwam door de lockdowns en social distancing natuurlijk ook op z’n gat te liggen. Een mooie kans met ruimte om ondernemers die het goed konden gebruiken te helpen met hun zichtbaarheid op social media!

Wat begon als tips delen via Instagram en Facebook groeide uit tot Hashtag Plug. Mijn oorspronkelijke baan bij Groningen Airport Eelde, waar de uren wat onzeker leken te worden door het coronavirus, maakte plaats voor het fulltime ondernemerschap. Zo zie je maar weer: waar een deur lijkt te sluiten, gaat een andere weer open. Een mooi moment om deze uitdaging met beide handen aan te pakken!

Waarom Hashtag Plug?

Met regelmaat zie ik ondernemers die weten dat hun online zichtbaarheid belangrijk is. Ze doen hard hun best om naast hun inhoudelijke werk óók hun social media en website up-to-date te houden. Toch laat het resultaat door gebrek aan tijd en expertise vaak te wensen over. Herken je jezelf hierin? Door dit uit handen te geven, houd je als ondernemer meer tijd over voor het werk waar je hart sneller van gaat kloppen én is de kwaliteit en frequentie van je content altijd optimaal. Zo kan ik helpen met:

  • Social Media marketing
  • E-mailmarketing
  • Webredactie en copywriting
  • Videomarketing en vlogs
  • Offline en online marketing campagnes

Plug jij in?

Lees meer over mijn diensten

Deze klanten gingen je voor

Groningen Airport
Rein Advocaten
Baasz advocaten

Over Anniek

Mijn naam is Anniek Kruijer en ik ben content marketeer, gespecialiseerd in online zichtbaarheid. De basis hiervoor werd gelegd tijdens mijn opleiding Communicatie & Media aan de Hanzehogeschool. Vervolgens heb ik mijn kennis en expertise verder ontwikkeld tijdens mijn loopbaan op de marketing en sales afdeling van Groningen Airport Eelde en tijdens verschillende projecten voor andere opdrachtgevers.

Als je met mij aan de slag gaat, zul je me leren kennen als een enthousiaste, betrokken en toegankelijke partner. Ik vind het ontzettend boeiend en inspirerend om met opdrachtgevers samen te werken. Soms werken we zo nauw samen, dat ik me een onderdeel van het team voel. Dan heb ik ineens weer collega’s. 😉

Ook in mijn vrije tijd staan connecties centraal. Ik breng graag veel tijd door met mijn vriend en dochter, familie en vriendinnen. Je treft me vooral in en om het huis als ik aan het bakken of tuinieren ben. Maar ook in het wild kom je me tegen tijdens citytrips, op een terras, in de sportschool of de winkelstraat. Zelfs op het water, als ik aan het varen ben met onze boot in het Hogeland!

Kennismaken?

Wil je meer weten over mij en/of mijn diensten? Neem gerust contact met me op om je vragen te stellen óf direct een kennismakingsgesprek te plannen. Dan bespreken we met een kop koffie wat ik voor jou kan betekenen.