Waarom social media uitbesteden?

hashtag plug jouw online zichtbaarheid

“Een berichtje plaatsen op Instagram? Dat kan ik zelf ook wel. Waarom zou ik dat uitbesteden en er geld voor betalen?” Simpel: met een rommelige winkel of etalage trek je ook geen klanten.

Als je weet hoe je een bericht op LinkedIn of Instragram plaatst is dat top. De basis heb je dan al mooi in de pocket. Maar waarom plaats je vandaag dat ene bericht? Heb je gedacht aan een strategie? Je branding? Gebruik je de kleuren van je huisstijl? Vertel je met jouw Insta story’s een verhaal zodat het blijft hangen bij jouw doelgroep?

Een sterke en gelijke uitstaling is de key. Even snel iets online zetten zonder focus op jouw branding is not done. De enige mensen die dat kunnen doen zijn de grote influencers. Zij die al zoveel fans hebben dat het niet boeit hoe een feed op Instagram eruit ziet. Zorg ervoor dat je branding online net zo sterk is als bijvoorbeeld je merk in de winkel. Een groot deel van de huidige generatie zoekt namelijk eerst online of worden geinfluenced via social media.

Ik help jou met het bedenken, creëren en posten van unieke berichten op jouw kanalen zodat jij je 100% kan focussen op je core business. Door dagelijkse betrokkenheid in de wereld van social media weet ik als geen ander hoe je om moet gaan met uitdagingen en doelstellingen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.